PIZZA AURELIA GENT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 685 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Aurelia Gent. Meer weten? Ontdek meer

16 sep 2022 om 19:39 Alles was koud
16 sep 2022 om 19:34 2u moeten wachten op mijn bestelling Eten was koud
15 sep 2022 om 21:29 Mijn tartaar saus was zuur het eten was koud ( grote kofte schotel ). Bezorger was vriendelijk
29 aug 2022 om 19:26 Zeer lekker en vriendelijke bezorging
19 aug 2022 om 22:27 90 min moeten wachten op een bestelling die maar 40 min ging weg blijven!!!! Toen ik belde was een rider net 5 min vertrokken volgens hen. 20 min later kwam die pas opdagen voor een rit die max 10 min duurt!!!
11 aug 2022 om 20:52 120min!!
6 aug 2022 om 23:38 Het eten was ijskoud en broodje was steenhard nooit meer! Geen aanrader
4 aug 2022 om 19:56 I never order again pizza from this pizzeria ic take more than 2hours and the pizza was cold !
3 aug 2022 om 6:10 We hebben ons eten besteld en al 3 keer 1h30 minuten moeten wachten voor levering niet zo prettig als je eten besteld met zoo een lange wachttijd hopelijk doen ze iets aan hun wachttijd
1 aug 2022 om 17:28 We waren zoals steeds heel tevreden over deze zaak. Snelle levering en de durums waren nog goed warm.
31 jul 2022 om 20:28 Pitaschotel. Beetje teleurstellend. Grote schotel met extra vlees besteld. Zo goed als geen frieten, geen ui, en van extra vlees was eigenlijk ook niks te bespeuren. Toch voor betaald nochtans. Jammer. Het was ooit veel beter.
30 jul 2022 om 16:55 Franse hamburger en de frieten waren koud. Sladoosje was maar helft gevuld. Nu de 2de maal daar besteld maar toch weer teleurgesteld